OFERTA NOASTRĂ - ANALIZE LABORATOARELE APIS

Model

Cerere de Analiza

Descarca cererea de analiza si anexele necesare, accesand linkul din dreapta.

I. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru carne si produse din carne

  • Determinarea numărului total de germeni (NTG)
  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae 
  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea și enumerarea E. coli
  • Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii)
  • Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp. 
  • Detectarea și enumerarea  Listeria monocytogenes 
  • Valoarea nutritionala
  • Determinarea pH-ului
  • Analiza senzorială
  • Identificarea hidrogenului sulfurat
  • Identificarea amoniacului cu reactiv Nessler
  • Determinarea stadiului de oxidare a grăsimii (R. Kreiss)
  • Determinarea conținutului de grăsime
  • Determinarea conținutului de proteină
  • Determinarea conținutului de clorură
  • Determinarea umidității
  • Determinarea conținutului de nitriți 
  • Determinarea cenușii
  • Determinarea hidroxiprolina
  • Raport colagen/proteina
  • Determinarea continutului de glucide (Carbohidrati)

II. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru lapte și produse lactate

  • Determinarea numărului total de germeni (NTG)
  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae
  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea și enumerarea E. coli 
  • Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii) 
  • Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
  • Detectarea și enumerarea Listeria monocytogenes 
  • Analiza senzoriala
  • Determinarea acidității
  • Determinarea densității
  • Determinarea conținutului de grăsime
  • Determinarea conținutului de proteină
  • Determinarea umidității
  • Determinarea conținutului de substanță uscată

III. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru produse de morarit, panificație, patiserie si cofetarie

  • Determinarea numărului total de germeni (NTG)
  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae 
  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli 
  • Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii)
  • Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp. 
  • Detectarea și enumerarea Listeria monocytogenes 
  • Valoarea nutrițională
  • Analiza senzorială
  • Determinarea conținutului de grăsime
  • Determinarea conținutului de proteină brută
  • Determinarea acidității
  • Determinarea conținutului de clorura de sodiu
  • Determinarea umidității
  • Determinarea conținutului de gluten
  • Determinarea cenușii brute
  • Determinarea cenușii insolubile în HCl

IV. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru cereale și leguminoase

  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae 
  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli 
  • Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp. 
  • Determinarea conținutului de proteină brută
  • Determinarea conținutului de cenușă
  • Determinarea umidității

V. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru furaje și hrană pentru animale

  • Determinarea numărului total de germeni (NTG)
  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli 
  • Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
  • Determinarea conținutului de grasime
  • Determinarea conținutului de proteină
  • Determinarea conținutului de clorură de sodiu
  • Determinarea conținutului de cenușă brută
  • Determinarea cenușii insolubile în acid clorhidric
  • Determinarea umidității

VI. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru apa

  • Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
  • Detectarea și numărarea E. coli
  • Detectarea și numărarea enterococilor intestinali
  • Determinarea numărului total de germeni – NTG la 37 °C
  • Determinarea numărului total de germeni – NTG la 22 °C
  • Determinarea pH-ului
  • Determinarea conținutului de amoniu
  • Determinarea clorului rezidual
  • Determinarea sumei de  calciu și magneziu (duritate totală)
  • Determinarea conținutului de cloruri
  • Determinare conținutului de nitrați (NO3)
  • Determinare conținutului de nitriți (NO2)

VII. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru mierea de albine

  • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Examen organoleptic
  • Determinarea umidității
  • Determinarea cenușii
  • Determinarea acidității
  • Determinarea zaharului reducator
  • Determinarea zaharului usor hidrolizabil
  • Determinarea substantei insolubile in apa
  • Determinarea indicelui diastazic
  • Determinarea  hidroximetilfurfuralului (HMF)

IX. Teste de sanitație pentru:

  • Controlul microbiologic al aerului din spațiile de lucru și depozitare;
    • Determinarea numarului total de germeni (NTG)
    • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
  • Controlul bacteriologic al suprafețelor de lucru, utilajelor, instrumentelor și echipamentului de protecție;
    • Determinarea numarului total de germeni (NTG)
    • Detectarea bacteriilor coliforme
    • Detectarea Enterobacteriaceae
    • Detectare bacteriilor din genul Salmonella spp.
    • Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
    • Detectarea Listeria monocytogenes
  • Controlul bacteriologic al recipientelor (de sticlă, metal, material plastic);
    • Determinarea numarului total de germeni (NTG)
    • Detectarea bacteriilor coliforme
  • Controlul microbiologic al unor materiale de ambalaj (folii de material plastic, hârtie pergaminată);
    • Determinarea numarului total de germeni (NTG)
    • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
    • Detectarea bacteriilor coliforme
  • Controlul bacteriologic al mâinilor personalului care lucrează și manipulează bunuri alimentare;
    • Detectarea Enterobacteriaceae
    • Detectarea bacteriilor coliforme
    • Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
    • Detectare bacteriilor din genul Salmonella spp.
  • Controlul bacteriologic tacamuri, farfurii, cani, cesti, pahare etc.
    • Determinarea numarului total de germeni (NTG)
    • Detectarea Enterobacteriaceae
    • Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
    • Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)

*Furnizăm materiale pentru prelevarea probelor de sanitație și apă.