OFERTA NOASTRĂ - ANALIZE LABORATOARELE APIS
Model
Cerere de Analiza
Descarca cererea de analiza si anexele necesare, accesand linkul din dreapta.
I. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru carne si produse din carne
- Determinarea numărului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea și enumerarea E. coli
- Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii)
- Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Detectarea și enumerarea Listeria monocytogenes
- Valoarea nutritionala
- Determinarea pH-ului
- Analiza senzorială
- Identificarea hidrogenului sulfurat
- Identificarea amoniacului cu reactiv Nessler
- Determinarea stadiului de oxidare a grăsimii (R. Kreiss)
- Determinarea conținutului de grăsime
- Determinarea conținutului de proteină
- Determinarea conținutului de clorură
- Determinarea umidității
- Determinarea conținutului de nitriți
- Determinarea cenușii
- Determinarea hidroxiprolina
- Raport colagen/proteina
- Determinarea continutului de glucide (Carbohidrati)
II. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru lapte și produse lactate
- Determinarea numărului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea și enumerarea E. coli
- Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii)
- Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Detectarea și enumerarea Listeria monocytogenes
- Analiza senzoriala
- Determinarea acidității
- Determinarea densității
- Determinarea conținutului de grăsime
- Determinarea conținutului de proteină
- Determinarea umidității
- Determinarea conținutului de substanță uscată
III. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru produse de morarit, panificație, patiserie si cofetarie
- Determinarea numărului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli
- Detectarea și enumerarea stafilococilor coagulază pozitivi (Staphylococcus aureus și alte specii)
- Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Detectarea și enumerarea Listeria monocytogenes
- Valoarea nutrițională
- Analiza senzorială
- Determinarea conținutului de grăsime
- Determinarea conținutului de proteină brută
- Determinarea acidității
- Determinarea conținutului de clorura de sodiu
- Determinarea umidității
- Determinarea conținutului de gluten
- Determinarea cenușii brute
- Determinarea cenușii insolubile în HCl
IV. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru cereale și leguminoase
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea și enumerarea Enterobacteriaceae
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli
- Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Determinarea conținutului de proteină brută
- Determinarea conținutului de cenușă
- Determinarea umidității
V. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru furaje și hrană pentru animale
- Determinarea numărului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea, enumerarea și numărarea E. coli
- Detectarea bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Determinarea conținutului de grasime
- Determinarea conținutului de proteină
- Determinarea conținutului de clorură de sodiu
- Determinarea conținutului de cenușă brută
- Determinarea cenușii insolubile în acid clorhidric
- Determinarea umidității
VI. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru apa
- Detectarea și enumerarea bacteriilor coliforme
- Detectarea și numărarea E. coli
- Detectarea și numărarea enterococilor intestinali
- Determinarea numărului total de germeni – NTG la 37 °C
- Determinarea numărului total de germeni – NTG la 22 °C
- Determinarea pH-ului
- Determinarea conținutului de amoniu
- Determinarea clorului rezidual
- Determinarea sumei de calciu și magneziu (duritate totală)
- Determinarea conținutului de cloruri
- Determinare conținutului de nitrați (NO3)
- Determinare conținutului de nitriți (NO2)
VII. Analize microbiologice și fizico-chimice pentru mierea de albine
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Examen organoleptic
- Determinarea umidității
- Determinarea cenușii
- Determinarea acidității
- Determinarea zaharului reducator
- Determinarea zaharului usor hidrolizabil
- Determinarea substantei insolubile in apa
- Determinarea indicelui diastazic
- Determinarea hidroximetilfurfuralului (HMF)
IX. Teste de sanitație pentru:
- Controlul microbiologic al aerului din spațiile de lucru și depozitare;
- Determinarea numarului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Controlul bacteriologic al suprafețelor de lucru, utilajelor, instrumentelor și echipamentului de protecție;
- Determinarea numarului total de germeni (NTG)
- Detectarea bacteriilor coliforme
- Detectarea Enterobacteriaceae
- Detectare bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
- Detectarea Listeria monocytogenes
- Controlul bacteriologic al recipientelor (de sticlă, metal, material plastic);
- Determinarea numarului total de germeni (NTG)
- Detectarea bacteriilor coliforme
- Controlul microbiologic al unor materiale de ambalaj (folii de material plastic, hârtie pergaminată);
- Determinarea numarului total de germeni (NTG)
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
- Detectarea bacteriilor coliforme
- Controlul bacteriologic al mâinilor personalului care lucrează și manipulează bunuri alimentare;
- Detectarea Enterobacteriaceae
- Detectarea bacteriilor coliforme
- Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
- Detectare bacteriilor din genul Salmonella spp.
- Controlul bacteriologic tacamuri, farfurii, cani, cesti, pahare etc.
- Determinarea numarului total de germeni (NTG)
- Detectarea Enterobacteriaceae
- Detectarea stafilococilor coagulaza pozitivi
- Determinarea numărului total de drojdii și mucegaiuri (NTF)
*Furnizăm materiale pentru prelevarea probelor de sanitație și apă.